058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Review Widget

Administratie- en accountantskantoren

Onze software is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie.

Wij bieden administratie- en accountantskantoren aan om met ons samen te werken. Dit is met name voor kantoren met 1-3 werknemers op de salarisadministratie ideaal. Je hebt een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Onze medewerkers zijn bij het NIRPA ingeschreven. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. 

Wij maken gebruik van de applicatie Nmbrs®. Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen met de beste software en adviezen. 

Salariszaken verzorgt en begeleidt de salarisadministratie van meer dan 10.000 bedrijven!

De voordelen

Bekijk de pakketten

Salariszaken zelf doen

Vanaf

€ 0,80

Salariszaken samen doen

Vanaf

€ 4,95

Salariszaken uitbesteden

Vanaf

€ 7,55

Bekijk de pakketten

Salariszaken zelf doen

Vanaf

€ 0,80

Salariszaken samen doen

Vanaf

€ 4,95

Salariszaken
uitbesteden

Vanaf

€ 7,55

Waarom Salariszaken?

Geen stoffige dossiers, onoverzichtelijke excel-sheets of veel handmatig invoerwerk. Je werkt met ons samen in een cloud-oplossing met slimme automatische processen! Dit is ISAE3402 gecertificeerde HR & Payroll software.

Gecertificeerde adviseurs

Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

Eenvoudig overstappen​

Met onze overstapservice kan je gemakkelijk overstappen. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministraties naadloos aansluiten.

Binnen 2 uur reactie

Vragen worden vaak binnen 2 uur inhoudelijk beantwoord. Daarnaast heb je een vertrouwd vast aanspreekpunt.

Continuïteit voor jouw bedrijf​

Wij kunnen de salarisadministratie op ieder ogenblik van jou overnemen. Bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie.

100% cloudbased

Onze software kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie.

Koppelingen

Wij bieden uitgebreide koppelingen aan met software voor boekhouden, urenregistratie en verzuimverzekeraars. Hierdoor worden processen die eerder tijdrovend en foutgevoelig waren ineens makkelijk en efficiënt.

Wat klanten over ons zeggen

Dylan Boon

Manager automatisering @ GJ Personeelsdiensten

Werkt samen met Salariszaken sinds 2020

“Sinds de overstap zijn we gegroeid met meer dan 100 klanten. Dat is misschien niet allemaal toe te schrijven aan het nieuwe systeem, maar het speelt wel een ontzettend belangrijke rolt.”

GJ helpt mkb’ers in allerlei branches met allerlei HR-zaken. Ze begonnen ooit als uitzendbureau, maar inmiddels hebben ze hun diensten behoorlijk uitgebreid met onder andere payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer en HR advies.

Employee Self Service (ESS)

Apps zoals Airbnb en Uber stellen ons in staat om ons vluchtige leven op onze
telefoon te organiseren, waar en wanneer we maar willen. Visma Nmbrs’ Employee Self
Service-app biedt hetzelfde gemak voor personeelszaken.

Van declaraties tot verlofdagen, met deze app kunnen jouw medewerkers hun personeelszaken on-the-go en in real time regelen. 

Geef medewerkers toegang tot hun eigen omgeving. Zo hebben zij overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van hun eigen HR processen.

Video afspelen

Meer weten over Salariszaken?

Bekijk de pakketten