4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Salarisadministratie voor DGA's

Je DGA-verloning is waarschijnlijk het laatste waar je als directeur-grootaandeelhouder tijd en aandacht aan wilt besteden. Daarom zoek je een oplossing waarbij dit snel en eenvoudig tegen een scherp tarief geregeld is.

Salarisadministratie DGA: je ontkomt er niet aan

Als DGA ben je verplicht jezelf salaris uit te keren. Dat betekent dat je een salarisadministratie moet hebben die aan alle eisen voldoet. Maar je hebt zelf wat beters te doen, dus zoek je een specialist om mee samen te werken.

Of je nu de salarisadministratie zelf wilt doen, samen met ons wilt regelen of volledig wilt uitbesteden: met Salariszaken bespaar je een hoop tijd en betaal je niet de hoofdprijs. Bovendien profiteer je van allerlei functies die jouw salarisadministratie makkelijker maken.

Grootste voordelen Salariszaken voor DGA

René van der Velden

DGA EQUILIBRIUM FIRMUS

"Dat hoge serviceniveau vind ik echt een ontzettend groot pluspunt, daar kunnen veel andere dienstverleners nog wat van leren"

René van der Velden is DGA en wil geen gedoe.

“Dat hoge serviceniveau vind ik echt een ontzettend groot pluspunt, daar kunnen veel andere dienstverleners nog wat van leren. En de salarisadministratie loopt nu van een leien dakje, dus ik kan me focussen op zaken die ik belangrijker vind. En wat wil je als DGA nou nog meer?””

Speciale aanbieding voor DGA's

Voor DGA-verloningen hanteren we een speciaal tarief. Je betaalt namelijk het lage tarief van het abonnement ‘zelf doen’, terwijl je de salarisadministratie volledig aan ons uitbesteedt. 

Koppelingen

Wij bieden uitgebreide koppelingen aan met software voor boekhouden, urenregistratie en verzuimverzekeraars. Hierdoor worden processen die eerder tijdrovend en foutgevoelig waren ineens makkelijk en efficiënt.