4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Salarisadministratie zelf doen

Waarom samenwerken met Salariszaken?

Onze salarissoftware is een 100% online toepassing. De salarissoftware is ontwikkeld met de modernste technieken. Schaalbaar, razendsnel en door wekelijkse updates altijd up-to-date. Voor jou betekent dat belangrijke besparingen op ICT uitgaven: geen kosten meer voor aanschaf en afschrijving van eigen hardware en geen beheers inspanning.

Je hebt daarnaast een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Salarisadministratie zelf doen

Gebruiksvriendelijke online salarisadministratie, die naast voordelen voor de werkgever, ook meerwaarde biedt voor boekhouders en administratiekantoren.

Door de salarisadministratie te doen via Salariszaken doe je de salarisadministratie zelf, maar heb je de zekerheid van uitbesteden. Onze specialisten kunnen ondersteuning bieden en de verwerking eventueel overnemen bij ziekte of andere calamiteiten. Vanaf € 3,15 per loonstrook per maand.

Ook ideaal voor administratie en accountantskantoren

Of je nu administraties door ons wilt laten verwerken of het zelf doet met ondersteuning van onze salarisspecialisten, alles is mogelijk!

Veel gebruikt door:

MKB

Als MKB’er wil je jouw salarisadministratie goed en efficiënt geregeld hebben. Door onze variabele abonnementsvorm kan je maandelijks wisselen tussen zelf doen, samen doen of uitbesteden. 

Accountants & -administratiekantoren

Vele accountants en -administratiekantoren voeren de verloning uit via ons systeem. Ze maken hierbij gebruik van de ondersteuning van onze NIRPA gecertificeerde adviseurs.

DGA

Door slimme automatische processen kunnen wij de DGA verloning volledig automatiseren. Dit geldt voor zowel de loonstrook, loonaangifte als de boekhoudkoppeling.

Wat klanten over ons zeggen

quote-gr

Nicky Verhage

HR MANAGER @ BOTS BY REVENYOU

Werkt samen met Salariszaken sinds 2020

“Ik word steeds snel en goed geholpen, de service is echt uitstekend. Als ik een mailtje stuur, krijg ik vaak al binnen een half uur reactie! ”

BOTS by RevenYOU is een platform waarbij je automatisch kunt beleggen. Ze noemen het ‘de Spotify van de beleggingswereld’. Met een druk op knop leg je geld in, waarna een bot op basis van slimme algoritmes aan de slag gaat. Omdat het bedrijf erg hard groeit, zochten ze een manier om allerlei processen rondom salarissen, verlof en declaraties te stroomlijnen.

Waarom Salariszaken zelf doen?

Salariszaken zelf doen

Vanaf € 3,15

Koppelingen

Wij bieden uitgebreide koppelingen aan met software voor boekhouden, urenregistratie en verzuimverzekeraars. Hierdoor worden processen die eerder tijdrovend en foutgevoelig waren ineens makkelijk en efficiënt.

Betrek jouw medewerkers met Employee Self Service

Apps zoals Airbnb en Uber stellen ons in staat om ons vluchtige leven op onze telefoon te organiseren, waar en wanneer we maar willen. Onze Employee Self Service-app biedt hetzelfde gemak voor personeelszaken. Van declaraties tot verlofdagen, met deze app kunnen jouw medewerkers hun personeelszaken on-the-go en in real time regelen.