4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN?

Waarom samenwerken met Salariszaken?

Onze salarissoftware is een 100% online toepassing. De salarissoftware is ontwikkeld met de modernste technieken. Schaalbaar, razendsnel en door wekelijkse updates altijd up-to-date. Voor jou betekent dat belangrijke besparingen op ICT uitgaven: geen kosten meer voor aanschaf en afschrijving van eigen hardware en geen beheers inspanning.

Je hebt daarnaast een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Salarisadministratie uitbesteden

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij dat jouw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. Wij bieden verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers met onze gratis mobiele apps.

Ook ideaal voor administratie en accountantskantoren

Of je nu jouw administraties door ons wilt laten verlonen of een deel zelf doet, alles is mogelijk!

Veel gebruikt door:

MKB

Als MKB’er wil je jouw salarisadministratie goed en efficiënt geregeld hebben. Door onze variabele abonnementsvorm kan je maandelijks wisselen tussen zelf doen, samen doen of uitbesteden. 

Accountants/ administratiekantoren

Vele accountants en -administratiekantoren voeren de verloning uit via ons systeem. Ze maken hierbij gebruik van de ondersteuning van onze NIRPA gecertificeerde adviseurs.

DGA

Door slimme automatische processen kunnen wij de DGA verloning volledig automatiseren. Dit geldt voor zowel de loonstrook, loonaangifte als de boekhoudkoppeling.

Jouw Salariszaken uitbesteden?

Salariszaken uitbesteden

Vanaf € 8,10

Wat klanten over ons zeggen

quote-gr

Nicky Verhage

HR & FACILITY @ REVENYOU

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

“ALS IK EEN MAILTJE STUUR, KRIJG IK VAAK AL BINNEN EEN HALF UUR REACTIE”

Ik heb niet veel ervaring op dit gebied, dus ik wilde vooral een oplossing waarbij ik veel zelf kon doen, maar ook het vertrouwen had dat er iemand was die alles controleerde. In het begin voelde ik me een beetje bezwaard om zo vaak contact op te nemen, maar inmiddels weet ik dat het helemaal prima is. 

Koppelingen

Wij bieden uitgebreide koppelingen aan met software voor boekhouden, urenregistratie en verzuimverzekeraars. Hierdoor worden processen die eerder tijdrovend en foutgevoelig waren ineens makkelijk en efficiënt.

Betrek jouw medewerkers met Employee Self Service

Apps zoals Airbnb en Uber stellen ons in staat om ons vluchtige leven op onze telefoon te organiseren, waar en wanneer we maar willen. Onze Employee Self Service-app biedt hetzelfde gemak voor personeelszaken. Van declaraties tot verlofdagen, met deze app kunnen jouw medewerkers hun personeelszaken on-the-go en in real time regelen.