4,8/5 sterren van 100+ reviews op Google

Home / Referenties

Card image cap

Erik van den Heuvel

Financieel Directeur

RWHG Horeca Groep

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Tijdwinst met digitale salarisadministratie voor RWHG"

Bij de overstap hebben we veel uitleg gehad over het pakket en de mogelijkheden. En inmiddels gebruikt iedereen bij ons de app om zelf hun gegevens in te vullen, te checken en wijzigingen door te geven. Daarnaast maken we gebruik van de workflows. Dat levert ontzettend veel tijdwinst en gemak op.

Ze zijn oprecht geïnteresseerd in onze organisatie en uitdagingen, vakkundig, snel, denken mee en zijn daarnaast ook enthousiast over wat zij te bieden hebben. Voor onze organisatie en groei ambities is Salariszaken de ideale partner!”

Card image cap

Serkan Aslan

Eigenaar

Ortaq

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Complete dienstverlening met online salarisadministratie voor Ortaq"

Sinds we met Salariszaken werken, hoeven we onze klanten geen ‘nee’ meer te verkopen als ze vragen of we de salarisadministratie ook op ons kunnen nemen.

Het voelt prettig om wel gewoon het aanspreekpunt te blijven van al je klanten, maar ondertussen de zekerheid te hebben van Salariszaken als achterwacht. Als het nodig is, staan ze er gewoon.

Card image cap

Tessa van Hulst

HR MANAGER

PMT AVIATION SCHIPHOL

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

"Een koppeling tussen Nmbrs® en een planningstool voor PMT"

Er werden ontzettend veel fouten gemaakt in onze salarisadministratie, dus dat moest anders. We hebben besloten het zelf weer op te pakken. Daarbij hebben we hulp gezocht van Salariszaken. Voor ons was het belangrijk dat we onze planningstool konden

Card image cap

Mieke Hilvers

directeur Personeel & Organisatie

Bakkerij Hilvers

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Moderne salarisadministratie in de cloud voor Bakker Hilvers"

Je merkt ook dat er bij Salariszaken echt veel ervaring en kennis over de inhoud is. Dat geeft je een vertrouwd gevoel.

Zodra je Salariszaken mailt, heb je razendsnel het juiste antwoord. We hebben allebei nog niet veel ervaring op dit gebied, maar we zijn dankzij de supergoede service nooit bang om domme vragen te stellen.

Card image cap

Ernst-Jan Meijer

Manager Officemanagement

Quasir

Werkt samen met Salariszaken sinds 2022

"Salarisadministratie in de cloud voor alle onderdelen van Quasir"

We hebben ervoor gekozen om de salarisadministratie samen te doen. Dat betekent dat we zelf het beheer hebben op de input, en daarna met een druk op de knop alles overdragen aan Salariszaken. Zij kunnen dan vervolgens de inhoudelijke controle uitvoeren, daarvoor hebben wij simpelweg de kennis niet in huis.

De flexibiliteit en snelheid van verwerking is helemaal top. Een ander groot voordeel van samen doen is dat de mannen altijd bereikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen.

Card image cap

Jos Leijs

Partner

BFD Groep

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Online salarisadministratie voor de klanten van BFD Administratie en Advies"

Je wilt je klanten natuurlijk zo goed en volledig mogelijk helpen, maar tegelijkertijd moet je je ook vooral kunnen richten op dat waar je goed in bent. “Dus toen Salariszaken op ons pad kwam, was dat voor ons een mooie reden om over te stappen.

Niet alleen omdat het een online pakket is wat makkelijker werkt, maar ook omdat we gebruik kunnen maken van de gespecialiseerde kennis van Salariszaken.

Card image cap

Dylan Boon

Productspecialist

GJ

Werkt samen met Salariszaken sinds 2020

"Strakke salarisadministratie voor GJ, HR-Partner"

“De overstap ging heel soepel. Met de loonaangifte XML-converter konden we alles vanuit het oude pakket direct importeren. Die functie gebruiken we ook vaak als we een nieuwe klant hebben die nu nog met een ander pakket werkt. Dat werkt echt fantastisch!”

Card image cap
default image

Jamila Hammer

HR Manager

Carwash Holding

Werkt samen met Salariszaken sinds 2023

"Vlekkeloze salarisadministratie voor Claro Carwash Groep"

“Dat we uiteindelijk wel op die manier zijn gaan samenwerken, had alles te maken met de tijd die Sander heeft genomen om de voordelen ervan te laten zien”, zegt Jamila. En dat zit ‘m volgens haar bijvoorbeeld in het feit dat Salariszaken ervoor kiest het complete NMBRS-portaal open te stellen voor klanten. “Er wordt niet geheimzinnig gedaan, je kunt alles zien en er is uitstekende begeleiding in het leren werken met het portaal. Daardoor werden de voordelen al snel duidelijk, en bleek samen doen toch de beste oplossing.”

Card image cap

Nicky Verhage

HR & FACILITY

REVENYOU

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

"Gestroomlijnde HR- en salarisadministratie voor RevenYOU"

In het begin voelde ik me een beetje bezwaard om zo vaak contact op te nemen, maar inmiddels weet ik dat het helemaal prima is. Ik word steeds snel en goed geholpen, de service is echt uitstekend. Als ik een mailtje stuur, krijg ik vaak al binnen een half uur reactie!

Het werken met het systeem gaat ook soepel, ik ben blij dat we alle relevante zaken nu in 1 programma zelf kunnen regelen. Op naar de volgende 30 werknemers!

Card image cap

Fred Vermeulen

Salarisadviseur

Vermeulen Ulutuz

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

"Salarisadministratie waar iedereen blij van wordt bij Vermeulen Ulutuz"

“Het zorgt aan mijn kant sowieso voor veel tijdwinst. Niet alleen omdat onze klanten veel dingen zelf kunnen regelen, maar ook omdat veel zaken geautomatiseerd kunnen worden.

Tegelijkertijd merk ik ook dat onze klanten erg tevreden zijn en veel zaken zelf kunnen regelen. Het indienen van declaraties, bijvoorbeeld.

Card image cap

Jellie Wit Barten

Administratief medewerker

Autogroep Ursem Barten

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Snelle en nauwkeurige salarisverwerking bij Autogroep Ursem Barten"

Het is bijvoorbeeld erg fijn dat werknemers de loonstroken, verlof en hun digitale dossier online kunnen inzien, dat werkt makkelijk en is overzichtelijk.

Het digitaal ondertekenen van bijvoorbeeld contracten is ook erg handig, dat scheelt een hoop tijd.

Card image cap

Alien Bosma

Eigenaar

ADB Administratieve Dienstverlening

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Salarisverwerking mét back-up voor ADB Administratieve Dienstverlening"

Wat Alien deze samenwerking vooral oplevert? “Een hele hoop tijdwinst! Ik hoef niet continu van alles na te zoeken of bij de Belastingdienst te checken of alles goed gaat. "

"Salariszaken is in dat opzicht echt mijn steunpilaar geworden: ik vertrouw ze volledig. Het is gewoon erg prettig dat je een expert hebt die over je schouder meekijkt.”