4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Home / Referenties

Card image cap

René van der Velden

DGA

Equilibrium Firmus

Werkt samen met Salariszaken sinds 2024

"Soepele salarisadministratie voor DGA"

"Ik ben niet iemand die het leuk vind om eindeloos in zo’n systeem te gaan zitten puzzelen, dus daar heeft Salariszaken me uitstekend bij geholpen. Elke keer dat ik ergens tegenaan loop of een vraag heb, stuur ik een mail en weet ik dat ik razendsnel antwoord krijg. Vaak reageren ze al binnen 20 minuten!

Dat hoge serviceniveau vind ik echt een ontzettend groot pluspunt, daar kunnen veel andere dienstverleners nog wat van leren. En de salarisadministratie loopt nu van een leien dakje, dus ik kan me focussen op zaken die ik belangrijker vind. En wat wil je als DGA nou nog meer?”

Card image cap

Arjan Alkema

Finance Director

Spark Holland BV

Werkt samen met Salariszaken sinds 2023

"De salarisadministratie is weer helemaal bij de tijd voor Spark Holland"

Het digitale tijdperk is er op veel vlakken al lang omarmd, alleen was de salarisadministratie nog niet met de huidige tijd meegegaan. Daar is door de overstap naar Salariszaken verandering in gekomen.

“We hadden een prima gevoel bij Nmbrs, alleen was er wat twijfel over de wat meer gespecialiseerde kennis op het gebied van salarisverwerking. Die ondersteuning zochten we wel, dus raadde Nmbrs ons aan om contact met Salariszaken te zoeken. En toen kwam van het een al snel het ander. Het vertrouwen was gelijk goed, en ook de nuchterheid van Salariszaken spreekt ons aan.”

Card image cap

Bas van Niel Schuren

Eigenaar

Loft88

Werkt samen met Salariszaken sinds 2023

"Een moderne oplossing voor de salarisadministratie van Loft88"

Ik ben ontzettend blij dat ik ben overgestapt. Sabina heeft me uitstekend wegwijs gemaakt in NMBRS, en dankzij haar werk ik steeds sneller en slimmer met de software. Het voelt soms zelfs alsof ik de enige klant van Salariszaken ben, en dat is een groot compliment! Je krijgt altijd razendsnel antwoord op je e-mails, en bovendien zijn de antwoorden inhoudelijk ook altijd goed en compleet.

Card image cap

Ernst-Jan Meijer

Manager Officemanagement

Quasir

Werkt samen met Salariszaken sinds 2022

"Salarisadministratie in de cloud voor alle onderdelen van Quasir"

We hebben ervoor gekozen om de salarisadministratie samen te doen. Dat betekent dat we zelf het beheer hebben op de input, en daarna met een druk op de knop alles overdragen aan Salariszaken. Zij kunnen dan vervolgens de inhoudelijke controle uitvoeren, daarvoor hebben wij simpelweg de kennis niet in huis.

De flexibiliteit en snelheid van verwerking is helemaal top. Een ander groot voordeel van samen doen is dat de mannen altijd bereikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen.

Card image cap

Tessa van Hulst

HR MANAGER

PMT AVIATION SCHIPHOL

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

"Een koppeling tussen Nmbrs® en een planningstool voor PMT"

Er werden ontzettend veel fouten gemaakt in onze salarisadministratie, dus dat moest anders. We hebben besloten het zelf weer op te pakken. Daarbij hebben we hulp gezocht van Salariszaken. Voor ons was het belangrijk dat we onze planningstool konden blijven gebruiken.

"Nu we onze eigen salarisadministratie weer doen, vonden we het ook belangrijk dat we goede ondersteuning hadden. In de nieuwe situatie kan Salariszaken eenvoudig meekijken met onze processen, en ons ondersteunen als dat nodig is. We zijn erg tevreden met het resultaat.”

Card image cap

Erik van den Heuvel

Financieel Directeur

RWHG Horeca Groep

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Tijdwinst met digitale salarisadministratie voor RWHG"

Bij de overstap hebben we veel uitleg gehad over het pakket en de mogelijkheden. En inmiddels gebruikt iedereen bij ons de app om zelf hun gegevens in te vullen, te checken en wijzigingen door te geven. Daarnaast maken we gebruik van de workflows. Dat levert ontzettend veel tijdwinst en gemak op.

Ze zijn oprecht geïnteresseerd in onze organisatie en uitdagingen, vakkundig, snel, denken mee en zijn daarnaast ook enthousiast over wat zij te bieden hebben. Voor onze organisatie en groei ambities is Salariszaken de ideale partner!”

Card image cap

Serkan Aslan

Eigenaar

Ortaq

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Complete dienstverlening met online salarisadministratie voor Ortaq"

Sinds we met Salariszaken werken, hoeven we onze klanten geen ‘nee’ meer te verkopen als ze vragen of we de salarisadministratie ook op ons kunnen nemen.

Het voelt prettig om wel gewoon het aanspreekpunt te blijven van al je klanten, maar ondertussen de zekerheid te hebben van Salariszaken als achterwacht. Als het nodig is, staan ze er gewoon.

Card image cap

Mieke Hilvers

directeur Personeel & Organisatie

Bakkerij Hilvers

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Moderne salarisadministratie in de cloud voor Bakker Hilvers"

Je merkt ook dat er bij Salariszaken echt veel ervaring en kennis over de inhoud is. Dat geeft je een vertrouwd gevoel.

Zodra je Salariszaken mailt, heb je razendsnel het juiste antwoord. We hebben allebei nog niet veel ervaring op dit gebied, maar we zijn dankzij de supergoede service nooit bang om domme vragen te stellen.

Card image cap

Louis van Trotsenburg

Belastingadviseur / Directeur

Visser & van Eck

Werkt samen met Salariszaken sinds 2018

"De overstap naar moderne software voor salarisadministratie bij Visser & van Eck"

Net als veel van onze andere klanten, moest Louis er even aan wennen dat we het contact met onze klanten in principe allemaal via de mail laten verlopen. “Om eerlijk te zijn, is het niet mijn manier van werken. Maar tegelijkertijd wordt dat gevoed door andere bedrijven die ook zo werken, maar vervolgens totaal niet bereikbaar zijn”, vertelt Louis. “Maar dat is bij Salariszaken zeker niet het geval. Als er iets is en je stuurt een mail, dan heb je vaak binnen 20 minuten al een pasklaar antwoord waar je mee verder kunt. Inmiddels hebben we het pakket goed in de vingers en hoeft er bijna nooit meer contact te zijn.”

Card image cap

Jos Leijs

Partner

BFD Groep

Werkt samen met Salariszaken sinds 2021

"Online salarisadministratie voor de klanten van BFD Administratie en Advies"

Je wilt je klanten natuurlijk zo goed en volledig mogelijk helpen, maar tegelijkertijd moet je je ook vooral kunnen richten op dat waar je goed in bent. “Dus toen Salariszaken op ons pad kwam, was dat voor ons een mooie reden om over te stappen.

Niet alleen omdat het een online pakket is wat makkelijker werkt, maar ook omdat we gebruik kunnen maken van de gespecialiseerde kennis van Salariszaken.

Card image cap

Dylan Boon

Productspecialist

GJ

Werkt samen met Salariszaken sinds 2020

"Strakke salarisadministratie voor GJ, HR-Partner"

“De overstap ging heel soepel. Met de loonaangifte XML-converter konden we alles vanuit het oude pakket direct importeren. Die functie gebruiken we ook vaak als we een nieuwe klant hebben die nu nog met een ander pakket werkt. Dat werkt echt fantastisch!”

Card image cap

Nicky Verhage

HR & FACILITY

REVENYOU

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

"Gestroomlijnde HR- en salarisadministratie voor RevenYOU"

In het begin voelde ik me een beetje bezwaard om zo vaak contact op te nemen, maar inmiddels weet ik dat het helemaal prima is. Ik word steeds snel en goed geholpen, de service is echt uitstekend. Als ik een mailtje stuur, krijg ik vaak al binnen een half uur reactie!

Het werken met het systeem gaat ook soepel, ik ben blij dat we alle relevante zaken nu in 1 programma zelf kunnen regelen. Op naar de volgende 30 werknemers!