4,9/5 sterren van 160+ reviews op Google

Korte lijnen
NIRPA Gecertificeerd
Volledig online

Wij zijn specialisten op het het gebied van salaris- en personeelszaken en hebben hiervan een hoofdzaak gemaakt. Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

Je werkt met ons samen in een cloud-oplossing met slimme automatische processen! Dit zorgt ervoor dat je heel veel zaken met betrekking tot personeel en salaris eenvoudig zélf kunt doen of automatisch kunt laten doen. Daarbij kan je uiteraard altijd de hulp inschakelen van onze specialisten.

startup-g6200252c5_640

Over onze dienstverlening..

Door onze enorme drive naar verbetering ben je verzekerd van de meest efficiënte oplossing. Van starters tot gevestigde bedrijven: wij hebben de oplossing die bij je past. Wij implementeren, adviseren en voeren indien gewenst de verwerking voor je uit, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen!

Wij bedienen klanten in alle branches door heel Nederland; van een dga tot grote bedrijven met meer dan 250 werknemers. Tevens fungeren wij als sparringpartner voor vele administratie- en accountantskantoren. Met name voor kantoren met 1-3 werknemers op de salarisadministratie is dit ideaal.

Door onze flexibele abonnementen blijf jij altijd in control!

Register Payroll Accounting

Onze kwaliteit is gewaarborgd!

NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie.

Hiermee wordt geborgd dat professionals op de hoogte zijn en- blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak. Al onze medewerkers zijn ingeschreven als Register Payroll Professional (RPP).

Zo doen wij het

Ieder bedrijf doet de dingen op zijn eigen manier. Wanneer je met ons wilt samenwerken, moet onze manier van werken aansluiten bij wat jij zoekt. Lees daarom hier over onze missie, visie en kernwaarden en ontdek of we een match zijn.

Certificeringen