4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

NMBRS Training

Efficiënt werken met NMBRS

In deze NMBRS training laten we je zien hoe je er zo efficiënt mogelijk mee werkt. We kunnen je ook helpen met het optimaal inrichten. De NMBRS training is ideaal voor nieuwe en bestaande klanten.

Wat klanten zeggen over de NMBRS training

De training was ook erg prettig. Nu is het pakket zelf al gebruiksvriendelijk, maar dankzij de training weet je nog sneller wat je er allemaal mee kunt. En ook nu is het contact nog steeds erg goed. Salariszaken is altijd goed bereikbaar en helpen je snel met vragen.
Dylan Boon
HR partner
Het overzetten was niet alleen snel geregeld, maar met de online training van Salariszaken hadden we bovendien een vliegende start.
Jos Leijs
BFD Administratie en Advies

Wat leer je tijdens de training NMBRS?

De training NMBRS is altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van welke diensten je bij ons afneemt, nemen we de verschillende mogelijkheden door of helpen we je met de inrichting van het systeem. We kijken altijd naar de verschillende niveaus: debiteur, bedrijf en medewerker.

Debiteurniveau

Op het debiteurniveau kijken we onder andere naar het grootboekrekeningschema, loonmodel, urenmodel en HR-signaalinstellingen.

Bedrijfsniveau

Op bedrijfsniveau komen we zaken tegen als de cao-instelling, vakantie- en verlofinstellingen en het digitale dossier. Ook de run loonverwerking, dashboards, payrollworkflow-instellingen en proforma-module komen aan bod.

Medewerkersniveau

Als dit niveau relevant is, kijken we onder andere naar de interactieve loonstrook, het digitale dossier voor medewerkers en de proforma-module.

Pak een voorsprong

De juiste inrichting van NMBRS is het halve werk. Als je daarnaast ook nog door 1 van onze experts op weg geholpen wordt, maak je pas echt een vliegende start. Na het volgen van deze training kun je direct efficiënt aan de slag en ben je klaar om je klanten snel en professioneel verder te helpen met hun salarisadministratie.

Praktische informatie

Meer weten over deze NMBRS training?