058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Review Widget

Exact Online

Samenwerking sinds

2016

Exact Online

Ons systeem is geïntegreerd met Exact Online. Hierdoor hoef je zelfs geen journaalposten meer te downloaden en te uploaden. Met behulp van de webservices van Exact Online worden de journaalposten van jouw bedrijf (of meerdere bedrijven) direct versturen naar Exact Online.

Wanneer gebruik gemaakt wordt van deze koppeling worden de journaalposten zelfs automatisch gesplitst per periode en per kostenplaats/kostensoort.

Voordelen van de koppeling

  • De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Exact.
  • Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.
  • beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Waarom Salariszaken?

Geen stoffige dossiers, onoverzichtelijke excel-sheets of veel handmatig invoerwerk. Je werkt met ons samen in een cloud-oplossing met slimme automatische processen! Dit is ISAE3402 gecertificeerde HR & Payroll software.

Gecertificeerde adviseurs

Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

Eenvoudig overstappen​

Met onze overstapservice kan je gemakkelijk overstappen. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministraties naadloos aansluiten.

Binnen 2 uur reactie

Vragen worden vaak binnen 2 uur inhoudelijk beantwoord. Daarnaast heb je een vertrouwd vast aanspreekpunt.

Continuïteit voor jouw bedrijf​

Wij kunnen de salarisadministratie op ieder ogenblik van jou overnemen. Bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie.

100% cloudbased

Onze software kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie.

Meer weten over Salariszaken?