4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Subsidie praktijkleren vanaf juni aan te vragen!

Wil je een praktijk- of werkleerplaats aanbieden om mensen zo een betere voorbereiding op de arbeidsmarkt te geven? Kijk dan of je gebruik kunt maken van de subsidieregeling Praktijkleren. De subsidie draagt bij in de kosten voor de begeleiding van een leerling. De subsidie voor het studiejaar 2018-2019 kan je aanvragen van begin juni tot en met 16 september 2019 tot uiterlijk 17.00 uur. 
De voorwaarden per onderwijscategorie vind je op deze pagina.
De maximale subsidie is €2.700 per studiejaar, maar dat is niet gegarandeerd. Na 16 september besluit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gelijktijdig over alle ingediende aanvragen. Vervolgens wordt aan de hand van alle aanvragen per onderwijscategorie het subsidiebedrag voor een volledige gerealiseerde plaats berekend. Aan de hand daarvan volgen de individuele beschikkingen.
Aanvraag indienen
Om een aanvraag in te dienen dien je als werkgever te beschikken over een certificaat met eHerkenning. Salariszaken beschikt over dit certificaat en kan deze aanvraag voor je verzorgen. De kosten bedragen € 50,- ex. btw per aanvraag. Indien je gebruik wilt maken van onze diensten, neem dan gerust contact op.
 

Meer updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates

Meer weten over Salariszaken?