4,8/5 sterren van 100+ reviews op Google

Training -
Efficiënt werken met NMBRS

Salariszaken werkt met NMBRS, het moderne en gebruiksvriendelijke systeem voor je salarisadministratie. In deze opstartcursus laten we je zien hoe je er zo efficiënt mogelijk mee werkt. We kunnen je ook helpen met het optimaal inrichten. De cursus is ideaal voor nieuwe en bestaande klanten, of je nu nog nooit met NMBRS hebt gewerkt of er gewoon graag beter mee wilt leren werken.

Wat doen we tijdens de training NMBRS?

De training NMBRS is altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van welke diensten je bij ons afneemt, nemen we de verschillende mogelijkheden door of helpen we je met de inrichting van het systeem. We kijken altijd naar de verschillende niveaus: debiteur, bedrijf en medewerker.

Debiteurniveau

Op het debiteurniveau kijken we onder andere naar het grootboekrekeningschema, loonmodel, urenmodel en HR-signaalinstellingen.

Bedrijfsniveau

Op bedrijfsniveau komen we zaken tegen als de cao-instelling, vakantie- en verlofinstellingen en het digitale dossier. Ook de run loonverwerking, dashboards, payrollworkflow-instellingen en proforma-module komen aan bod.

Medewerkersniveau

Als dit niveau relevant is, kijken we onder andere naar de interactieve loonstrook, het digitale dossier voor medewerkers en de proforma-module.

Wat is je winst?

De juiste inrichting van NMBRS is het halve werk. Als je daarnaast ook nog door 1 van onze experts op weg geholpen wordt, maak je pas echt een vliegende start. Na het volgen van deze training kun je direct efficiënt aan de slag en ben je klaar om je klanten snel en professioneel verder te helpen met hun salarisadministratie.

Praktische informatie over de training NMBRS

Meer weten over deze training?

Heb je vragen over deze training, neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer weten over deze training?

Wat klanten zeggen over NMBRS

Ronald Stevenaar

FINANCIEEL DIRECTEUR @ VERMEYDEN TRAITEUR

Werkt samen met Salariszaken sinds 2020

"Die flexibiliteit is nodig voor ons als onderneming"

We zijn zeer content met de manier van samenwerken en met name de korte en snelle lijntjes in de communicatie. Sander en team reageren snel en accuraat, ook buiten kantoortijden, en die flexibiliteit is nodig voor ons als onderneming.

Meer weten over NMBRS?