4,8/5 sterren van 100+ reviews op Google

Koppeling Snelstart

Koppel Snelstart aan je salarisadministratie

Een groot voordeel waar je met Salariszaken van profiteert, is dat je via ons met Nmbrs werkt, moderne cloud-gebaseerde software voor salarisadministratie. Een bijkomend voordeel als je daarnaast ook met Snelstart werkt, is dat je beide pakketten eenvoudig koppelt. Dat betekent dat je de gegevens uit de journaalposten niet meer handmatig hoeft over te nemen en in te boeken. Dat gaat namelijk helemaal vanzelf. Koppelen is bovendien erg eenvoudig en zo geregeld.

Voordelen van deze koppeling

Zo werkt het koppelen

Als je werkt met Snelstart en Salariszaken, helpen we je graag met het koppelen met Nmbrs. In de praktijk stelt dat niet veel voor: we hebben een handleiding gemaakt waarmee je de koppeling in Snelstart kunt realiseren. Nadat je de koppeling in Snelstart hebt ingesteld, geef je dit aan ons door. Vervolgens zorgen wij dat het in Nmbrs wordt ingericht.

De gegevens die we daarvoor nodig hebben vanuit Snelstart kun je vinden in de handleiding. Zodra de pakketten gekoppeld zijn, bespaar je direct veel tijd bij het verwerken van de salarisgegevens in je administratie. De gegevens uit Nmbrs worden namelijk automatisch in Snelstart verwerkt. Journaalposten worden, zodra de verwerking van een bepaalde periode is uitgevoerd, direct in de boekhouding weggezet.

Bovendien zijn de gegevens in Snelstart en Nmbrs dankzij de koppeling altijd actueel en gelijk. Je hoeft dus niet steeds dubbel gegevens bij te houden en te verwerken. Omdat het automatisch gaat, voorkom je onnodig handwerk en eventuele fouten. 

Meer weten over het koppelen?

Heb je vragen over de koppeling tussen Snelstart en Nmbrs, neem dan eens contact met ons op. Werk je met andere pakketten of software, kijk dan eens bij de andere koppelingen.

Of stuur een e-mail naar info@salariszaken.nl