4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Aanvraagformulier 30%-regeling 2021 gepubliceerd

Het formulier ‘Verzoek loonheffingen 30%-regeling 2021’ is gepubliceerd. Met dit formulier kun je een aanvraag indienen om in 2021 gebruik te maken van de 30%-regeling voor een werknemer uit het buitenland. Je mag een werknemer uit het buitenland een onbelaste vergoeding geven voor de extra kosten voor tijdelijk verblijf in Nederland. Als je de 30%-regeling toepast, mag je – zonder nader bewijs – maximaal 30% van het loon inclusief vergoeding aanwijzen als gericht vrijgestelde vergoeding voor extraterritoriale kosten.
Formulier en bijlagen opsturen
Vul het formulier in en laat het ondertekenen door de werkgever en werknemer. Zorg dat je alle gevraagde bijlagen met het verzoek meestuurt. De Belastingdienst neemt de aanvraag pas in behandeling na ontvangst van alle gegevens. Na ontvangst krijg je binnen 16 weken bericht.
Stuur het formulier en bijlagen naar:
Belastingdienst/kantoor Buitenland
Postbus 2865
6401 DJ Heerlen
Wil je vanaf de 1e werkdag gebruikmaken van de regeling? Dan moet het verzoek binnen 4 maanden na die dag bij de Belastingdienst binnen zijn. Anders mag je pas gebruikmaken van de regeling vanaf de 1e dag van de maand waarin je het verzoek doet.

Meer updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates

Meer weten over Salariszaken?