4,9/5 sterren van 150+ reviews op Google

Case: gestroomlijnde HR- en salarisadministratie voor RevenYOU

BOTS by RevenYOU is een platform waarbij je automatisch kunt beleggen. Ze noemen het ‘de Spotify van de beleggingswereld’. Met een druk op knop leg je geld in, waarna een bot op basis van slimme algoritmes aan de slag gaat. Omdat het bedrijf erg hard groeit, zochten ze een manier om allerlei processen rondom salarissen, verlof en declaraties te stroomlijnen. Ze kwamen via hun accountant al snel bij Salariszaken uit.
De uitdaging
BOTS is in korte tijd enorm hard gegroeid naar een bedrijf met ruim 30 medewerkers, die allemaal graag op tijd hun salaris krijgen, declaraties willen indienen en verlofaanvragen willen doen. Nicky Verhage is de manager die verantwoordelijk is voor deze zaken: “We hadden voor elk proces een apart kanaal, waarbij we vaak ook nog afhankelijk waren van andere mensen. Hierdoor duurde alles langer dan we nodig vonden en gingen er ook te vaak dingen mis. We zochten een totaaloplossing, waarbij alles overzichtelijk in 1 programma verwerkt kon worden. Dankzij onze nieuwe accountant kwamen we bij Salariszaken uit. Niet veel later zat ik in de trein naar Leeuwarden om kennis te maken en uitleg te krijgen.”
Onze oplossing
Er zijn 3 manieren waarop we ondernemers helpen met de salarisadministratie: je kunt het volledig uitbesteden, samen met ons doen of alleen gebruikmaken van onze applicatie en het verder zelf doen. De ideale oplossing voor RevenYOU is de gulden middenweg, waarbij we samen de salarisadministratie en bijbehorende processen verzorgen.
Nicky: “Ik heb niet veel ervaring op dit gebied, dus ik wilde vooral een oplossing waarbij ik veel zelf kon doen, maar ook het vertrouwen had dat er iemand was die alles controleerde. Na de uitleg in Leeuwarden had ik gelijk een prima gevoel, hier kon ik wel mee uit de voeten. Ik heb wel direct aangekondigd dat ik ze waarschijnlijk regelmatig lastig zou vallen, juist omdat ik minder ervaring heb. Dat was gelukkig geen probleem!”
Het resultaat
Natuurlijk is dat geen probleem. Sterker nog, dat hoort erbij als je ervoor kiest om samen met ons de salarisadministratie te regelen. Nicky: “In het begin voelde ik me een beetje bezwaard om zo vaak contact op te nemen, maar inmiddels weet ik dat het helemaal prima is. Ik word steeds snel en goed geholpen, de service is echt uitstekend. Als ik een mailtje stuur, krijg ik vaak al binnen een half uur reactie! Het werken met het systeem gaat ook soepel, ik ben blij dat we alle relevante zaken nu in 1 programma zelf kunnen regelen. Op naar de volgende 30 werknemers!”
Meer weten over de concepten zelf doen, samen doen of uitbesteden? Neem gerust contact met ons op!

Meer updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates

Meer weten over Salariszaken?