4,9/5 sterren van 160+ reviews op Google

Online salarisadministratie voor Wit-Beukers

Wit-Beukers is een accountantskantoor dat al meer dan 25 jaar bestaat, en sindsdien allerlei lokale ondernemers ondersteunt op het gebied van bedrijfsadministratie, accountancy én salarisadministratie. Dat laatste wordt vooral gedaan door Tessa Klokkers, die graag vertelt over haar ervaringen.

Net als bij veel andere bedrijven, draaide er jaren een eigen server op het kantoor van Wit-Beukers. Maar er kwamen steeds meer online oplossingen, tot het offline pakket voor salarisadministratie nog het enige programma op de server was. Toen werd het hoog tijd om over te stappen op een online pakket. Tessa: “Bas en Sander van Salariszaken meldden zich wat dat betreft precies op het juiste moment. Onze server ging eruit, maar we kregen ook steeds vaker vragen van klanten of ze zaken niet online konden regelen. Na de demo die we van Salariszaken kregen, waren we dan ook erg enthousiast en was de keuze snel gemaakt.”

Inmiddels werkt Tessa al bijna 2 jaar met Salariszaken. En dat gaat erg goed: “Wat ik erg prettig vind, is dat we stap voor stap te werk gegaan zijn. Bas liet me eerst zien hoe ik werkgevers en werknemers moest overzetten, zodat ik daarmee aan de slag kon. Daarna gingen we samen zitten voor de inrichting van het pakket, om vervolgens met de journaalposten aan de slag te gaan. Het grootste deel van het werk loopt nu dan ook op rolletjes, ik heb alleen soms hulp nodig bij een bijzondere situatie. Daarin is Salariszaken echt fantastisch: ze reageren altijd heel snel op mails, zodat je snel verder kunt. Bovendien denken ze echt mee over de beste oplossing. Je zou willen dat elk programma waar je mee werkt zo’n helpdesk heeft!”

Lees hier het hele klantverhaal.

Meer updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates

Meer weten over Salariszaken?