4,9/5 sterren van 160+ reviews op Google

De subisidie praktijkleren kan vanaf 2 juni 2021 worden aangevraagd

Wil je een praktijk- of werkleerplaats aanbieden om mensen zo een betere voorbereiding op de arbeidsmarkt te geven? Kijk dan of je gebruik kunt maken van de subsidieregeling Praktijkleren. De subsidie draagt bij in de kosten voor de begeleiding van een leerling. De subsidie voor het studiejaar 2020-2021 kan je aanvragen van begin juni tot en met 16 september 2021 tot uiterlijk 17.00 uur. De voorwaarden per onderwijscategorie vind je op deze pagina.

De maximale subsidie is € 2.700 per studiejaar, maar dat is niet gegarandeerd. Na 16 september a.s. besluit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gelijktijdig over alle ingediende aanvragen. Wanneer er meer aanvragen zijn ingediend, dan er op basis van de regeling gesubsidieerd kan worden, wordt de subsidie naar rato berekend.

Aanvraag indienen
Om een aanvraag in te dienen heb je als werkgever een eHerkenning nodig. Salariszaken beschikt over een eHerkenning en kan deze aanvraag namens jouw bedrijf verzorgen. De kosten bedragen € 65,- exclusief btw per aanvraag. Indien je gebruik wilt maken van onze diensten, vul dan onderstaand formulier in.

[contact-form-7 id=”11442″ title=”Subsidie-aanvraag”]

 

Meer updates ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates

Meer weten over Salariszaken?